20131025

972



Dag fem infaller nästan alltid på en fredag (medan dag sex kan variera å det grövsta). Sköljmedel. Ammoniakångor. SMS-biljetter. Vill se en dokumentär om sjöhästar. Nausea, the Earth & Me.

Funderar på en vit helg & receptorer på stimulidiet. Cirkulär galenskap. Funderar även på en beige, långärmad crew-neck. Och magiska läppar.

En healthy dosage av Smithsarna med jämna mellanrum släcker de flesta bränder, verkliga som inbillade. Och vad vill jag bli när jag blir stor? EN CREATURE OF THE NIGHT!

*västgötsk vardagsrealism*

20131020

971



Samtiden tipsar:
Använd aldrig-aldrig-aldrig mentholprodukter vid intimrakning.

970

Illustrerade ord:
Realpolitik


969



Autobiography-tider:
Så det är fortfarande så att en svensk journalist som skriver något om Moz utan att inleda sin text med Steven Patrick Morrissey blir utfrusen & mobbad av de andra journalisterna?

Internetmänniskor:
5 out of 5.

För exakt 10 år sedan:
Hade ett storartat privatliv, trist jobb & lyssnade allra, allra mest på den HÄR.

20131004

968



.
Apropå sjunkna samhällen. Surrade med en polare om en slags road movie-semester via enbart mindre svenska städer (ja, ”hålor” alltså). Typ: rulla in, bo på Stadshotellet en natt, partaja med the locals på lokala premisser, käka frukost & sen dra vidare till nästa håla. Ifrån norr till söder, så länge man orkar. Cud b funnnnn.

.
När skam går på torra land sägs det i Västergötland. Kanske är det till och med ett riksuttryck, vad vet jag? Men nog om det, för imorrn kommer jag stöta på några internetmänniskor. Läskigt. Fast kul. Men läskigt.

Tror de är 80-talister alla tre så är lite orolig för att stå där på morgonkvisten med en självlysande drink i ena handen, untza med den andra & kommunicera i obegripliga förkortningar. Alltså, tänk om jag missbedömer situationen & droppar ett OLOY när det ska vara ett YOLO? Och de bah: WÖÖÖUUU, HÖRDE NI!? VILKEN JÄVLA FOSSIL! Dessutom kommer alla mina Betamax- & Laserdisc-skämt vara helt bortkastade. Mmm, ni fattar.

Men som tur är har jag tack vare åratal av sociala medier en del förhandsinfo om de inblandade, således kommer jag exempelvis bära byxor som inte avslöjar vilket håll kuken ligger*.


(* till vänster)


Nästa månads inlägg: 
C60 eller C90? Eller 70 minuter CD-R? Vilket är egentligen det optimala blandbandsformatet? VA!?