20091217

054



vissa dar e bra konstiga!! typ som i går rå!

amen först så ringde inte klåckan på morron så ja försov mej till en ådition!! ja e ju model rå!!1 å när ja kommre dit så e dem jätte sura å skriiiker ba att du skulle vart här för en timme sen!! å asså när ja försöker förklara att de inte e mitt fel utan klåckan så skriker dem igen att du kan gå hem för vi vill inte ha dej!! så fett orättvist!!

sen efter de så tröst shoppa ja lite ...... hihi!!!1 å va på gina å hitta en sjukt snygg topp!!men när ja kommer hem så ser ja att de en ful fleck på så ja går tillbax men hitta inte kvitto så ja får inte byta å dem ba du har ju spillt kaffe på den jue!! å e jätte otrevlig!!

å inte nog me de för sen pajja datan!! de stog stäng inte av datan på den men den e liksom inte på ens utan de va en blå bild!!

å ja ba får världens panik asså för alla nya bilder som emilio tog på mej i söndags till nya portfolien e på datan!! emilio tar så sjukt snygga bilder!! alla säjjer verkligen att de syns att han e rikti fotograf!!

amen asså fatta viklen dag ja hade men sen vips blev den jätte bra!!

först så träna ja å de va så sjukt skönt å köra riktigt hårt!! å när ja e på väg hem så ringer aziz å säjjer han ska hjälpa mej me datan å att han laddat ner nya madonna åt mej!! shit asså man kan nog inte ha bättre vänner än aziz!!

nu ska ja lyssna på madonna haha!! madonna måste va en väldigt stark person som kunnat va föredöme så länge tycker ja

♥ ♥ ♥
kozi