20120423

786



helgen som var
Roddade ett barnkalas. Knåpade ihop hajfensmössor & gjorde ett upp-&-nedvänt discohav (ballonger, serpentiner & uppblåsbara hajar) av lilltjippens rum *blinkande ljus & glowsticks*. Låg i badkaret i en hajdräkt med ljusblå lakan som vatten, growlade åt kidsen & delade ut loot bags. Bryggde oräkneliga pannor kaffe, hällde upp ett par kubikmeter saft, lade en miljon korvar i en miljon korvbröd, smiskade ihop två hajtårtor & rabblade mantran tyst för mig själv om vem som dör av nötter, vem som är allergisk mot apelsin & vem som lackar ur på mjölkprotein. När röken lagt sig tjöt öronen & det kändes som om man kört av en hel försäsong på ett par timmar. Blev dessutom varse om exakt hur stor Sean Banan är i åldersgruppen. Digge-digge-ding-ding-ding...

exakt just nu 
Vill gå hem & blåsa på Libertines-katalogen till dess att grannarna ringer polisen, & jag tänker fan inte sänka förrän de börjar skicka på tårgasen.

till sommaren 
80s-partaj i West Midlands, stag do i The Toon.

till föruttnelsen 
Tänk om människan hade det i sig att vara lite kritisk mot vad den tror sig veta. Tänk, då skulle det exempelvis kunna föras diskussioner via sociala medier som grundar sig i argument istället för fåfäng självpositionering. Åh, tänk en metakognitivt utvecklad humanoid som inte bara vet vad den vet, utan framförallt vet vad den inte vet.