20130508

947



Vet inte om det är mycket eller vindstilla. Det beror på vem man talar med, & hur man ser på det. Blev iallafall sängliggande, klämde tre DVD-boxar (gemensam nämnare: Dean Learner) back-to-back & sprang ikapp Hannibal & Dr Who. Genomled dessutom en & annan chose-anfrätt soppa innan den strävaste av rakningar.

Tänkte på onödiga saker som den där romaren som alltid värmde sitt vin på spisen under förfesterna. Visste onödiga saker som att Pittodrie var den första stadion med enbart sittplatser. Mindes onödiga saker som när jag & en två- till tre-årig lilltjipp skulle ut till lekparken & en tung, fuktig dimma omfamnade hela Norrmalm (& medan vi klädde på oss sjöng vi Sjörövar-Fabbe).

Tyckte det luktade damm & överrumplades precis vid insomnandet av ett irrationellt sug efter matjessill, guppandes på mage i gräddfil. Sedan, de där enorma sabeltandade kattdjuren som var högst i näringskedjan någon gång under evolutionen & som konkurrerade ut sig själva precis som humanismen till sist kommer att konkurrera ut mänskligheten.

En del av hjärnan till en annan: Would you like någon av Kaurismäkisarna with that? För att ledsaga den där kärvheten som rinner igenom ådrorna.

sä kuulut päivään jokaiseen/sä kuulut aamuun ja iltaan

Mmm…& det var en evighet sen jag köpte fransk bondost.