20131119

977



Skrev ett brev, men hade ingen att skicka det till.

(Om ingen gör anspråk på vidare brevledes kommunikation så kommer dessa oavkortat gå till diverse företags konsumentkontakter eller HR-avdelningar. Kanske till Kronfågel? Eller Ascade? En vinagentur? Pizzeria Pingvin i Uddevalla? Ett investmentbolag?

För hand på ett högst ordinärt, om än grövre, brevpapper. Handstilen sägs för övrigt vara i intervallet helt till ganska oläsbart.)

------------------

To Whom It May Concern,

Allt är väl, dock en hög förekomst av ambivalens när det gäller Gardland. Vissa stunder är de helt perfekta för att blott något ögonblick därefter kännas urlakade & gjorda. Drog exempelvis handen över Nothing But Not Zero & dess varma, grova fibrer. En huslig handklappsvirvel senare, halvhjärtat inlindad i reverb, så var det istället en för tung, stickig pläd. Driver just nu tesen att de måste assimileras under promenad & funderar på svängen runt Karstorpsjön & sen utmed Dälderna bort till ICA Kvantum. Och när jag ändå är i skumraskkvarteren utanför Norrmalm kan jag lika gärna kolla ifall den där finska kaffeosten finns inne eller om den som vanligt är slut. Behöver något egendomligt med textur, & just den knastrande egenskap produkten påstås inneha.

(Och när jag ändå är på Kvantum kan jag passa på att besöka deras prisbelönta brödavdelning. Men vad var det för utmärkelse den fick egentligen? SM i Brödavdelning? Distriktsmästerskap?)

Men nog om det, för ibland kommer en känsla smygandes om att det saknas något. Till exempel en My Little Pony-enhörning i pastellig lila som med sjukt gullig bebisröst säger: När molnen pussas regnar det.

Profoundly yours,
Fisty

PS Bra hiphop-nick: A$$i9 Kreetsha DS

------------------