20150123

995Så har det alltså rullat iväg närmare fyra bloggmånader utan att jag har märkt något. Vette f-n om jag gjort något endaste vettigt faktiskt, mer än att typ ligga i badet & läsa tills huden blir skrynklig. Tror att orsakerna till detta beteende kan sökas i att mitt hjärta har vuxit oproportionerligt mycket gentemot hjärnan de senaste åren, men det är blott en arbetshypotes. Anyway, medan juryn är ute angående det så är det väl lika bra att passa på att sammanfatta 2014 (eller nåt):

random måndag:
Normalt sett bör en bok ligga på minst 4 av 5 i betyg för att jag med gott samvete ska kunna rekommendera den. Dock, om jag anar att det finns en överhängande risk för att mina vitsord kommer att passera ohörda (eller nåt) så går jag bekvämt ner till 3 av 5-gränsen. Detta sker i princip helt automatiskt.

random tisdag:
Byter rakolja ifrån K-Shave till Taylor of Old Bond Street & ångrar mig inte en endaste sekund trots avsaknaden av den förres extremt praktiska sprayfunktion. Sluter fred (eller nåt) med Gillette. Klipper mig var sjätte vecka. Men när rakade jag egentligen ballen senast?

random onsdag (eller nåt):
Röksugen. Riiiiiktigt röksugen. Längtar redan till jag börjar nästa gång.

random torsdag:
Inser att jag slutat peppa fôlk. Inte bra, ty man ska peppa fôlk. För jag var väl en sån (eller nåt) som gjorde sånt?

random fredag:
Byter den vita kragen mot en blå. Av den blå blir man betydligt mer trött i ben & rygg. Av instagrammarna gillar 21,56% John Smedley (eller nåt). Vote for Pedro! Vote Bez!

random lördag:
Vaknar av att klockradion går igång. Ligger kvar & lyssnar på nyheterna. Tvättid. Dammsuger. Promenad till systemet. Promenad tillbaka i sällskap med två flaskor rödtjut & någon rökig jävla veteöl (eller nåt). Kastar bort deg & drömmar på en session stryktips. Lyssnar på skivor & tittar på fotboll. Det ringer. Duschar lilla gubbrumpan & förbereder mig på att vara fabulous. Går med sällskap på lokal. Hem. Kräkas lite. Sova.

random söndag:
Planerar min ålderdom. När jag blir jättegammal & har helgrått hår ska jag ha Einstein-frisyr, stora knallröda glasögonbågar & en för stor tischa det står 2 coule 4 boule på (eller nåt). Och så ska jag knata omkring i stora köpcentrum med bister uppsyn & käpp, peka finger åt slumpvis utvalda & dricka sjukt mycket lattes. Om andan faller på ska jag slå med käppen i marmorgolvet så hårt att det slår gnistor om den. Gnistor som simmar försåtligt utmed golven & uppför väggarna till takåsen där de sammanstrålar i ett gigantiskt, bränngult fyrverkeri som störtar ner över franchiserna. Kanske luktar jag rakvatten? Kanske hyr jag en liten tvåa i Bergshamra?